Pääsyliput

Hinnasto

Tunteen Palo /
Musikaali

Norm. 20 €/kpl
Eläkel./opisk. 18 €/kpl

Lippujen varaukset ja myynti

Lippuja voi varata ennakkoon myyntipalvelusta, puh. 0440 323 023. Avoinna ke ja pe klo 15-19 tai ympäri vuorokauden netistä.
Eläkeläisten/opiskelijoiden tulee esittää voimassa oleva eläkeläis-/opiskelijakortti lippuja lunastettaessa.
Teatterialan alennuksen saadakseen asiakkaan tulee esittää voimassa oleva teatterialan kortti lippuja lunastaessaan.
Alennukset eivät ole voimassa: Ensi-illoissa, vierailu- tai erikoisnäytännöissä.


Verkkokauppa ympäri vuorokauden:
liput.teatteritarmo.fi
Verkkokaupassa voit
-tehdä varauksen, suorittaa maksun ja tulostaa liput itse ilman lisämaksua
-tehdä lippuvarauksen, maksaa liput verkkomaksupainikkeella ja noutaa liput lippukassalta
-tehdä pelkän lippuvarauksen

Lippumyymälä teatterilla on avoinna esitysviikoilla ke ja pe klo 17-19 sekä 2 tuntia ennen esityksiä, jolloin voi lunastaa kaikkien myynnissä olevien esitysten lippuja.

Yksittäiset, etukäteen maksamattomat varatut liput tulee lunastaa viimeistään kaksi päivää ennen esitystä. Lunastamattomat liput palautuvat myyntiin esitystä edeltävänä päivänä.

Lippumyymälässämme käyvät maksuvälineinä käteisen rahan lisäksi kaikki suomalaiset pankkikortit, Visa, Visa Electron, Eurocard, Master Card, Maestro, Teatteri Tarmon lahjakortit sekä Kulttuuriseteli.

Alennukset

Ryhmässä edulisemmin: Teatteri on entistä mukavampi kokemus mukavassa ryhmässä. Katso alennuksiin oikeuttavat ryhmäkoot yltä ja soita tilauksesi ryhmämyyntipalveluumme 0440 323 023.

Muut ryhmät:

Erityisryhmät kuten kuurot, sokeat ja kehitysvammaiset pääsevät esityksiin erikoishinnalla. Hinta ei ole voimassa 15.11. - 15.12.

Koululaisryhmät, joissa vähintään 8 oppilasta, pääsevät opettajan johdolla esityksiin teatterialan lipun hinnalla ja opettaja saa ilmaisen lipun.

Lehdistöhinnat: klikkaa tästä

Tilausnäytännöt

Haluako varata koko näytöksen itsellesi? Soita hyvissä ajoin ryhmämyyntipalveluumme 0440 323 023 tai lähetä yhteydenottopyyntö toimisto@teatteritarmo.fi.

Yhteistyöteatterit

Esittämällä saman esityskauden normaalihintaisen pääsylipun Kaarina Teatterista, Raision Teatterista, Turun Kisa-Veikkojen näyttämöstä tai Nummenmäen Näyttämöstä myönnetään Tarmon Teatterissa normaalihintaisesta lipusta 2 €:n alennus. Alennusta ei voi liittää muihin alennuksiin eikä se ole voimassa ensi-illassa, lastennäytelmissä tai erikoisnäytöksissä.